Palveluhinnasto

Kotikäynti: 95€/ tunti sis. alv. 24%

( Jatkotapaamiset ensimmäisen kotikäynnin jälkeen sovitussa paikassa 80€/ tunti sis. alv. 24%).

Km korvaus 0,57€ v.2024

Kotikäyntiin lasketaan lisäksi kilometrikorvaus Lohjalta edestakaisin (verohallinto määrittelee km korvauksen suuruuden vuosittain).

Kotikäynnillä käydään tärkeät asiat läpi erittäin kattavasti. Lisäksi käynnistä saa muistiinpanotiivistelmän sähköpostitse. Kotikäynnin suuri hyöty on se, että ulkopuolisena Pauliina huomaa asiantuntijan harjaantuneella katseella asioita joita koiran omat ihmiset eivät ole tulleet ajatelleeksi. Kotikäynnillä saat parhaat omaan arkeesi sopivat, haasteita helpottavat ja koiran hyvinvointia tukevat täsmäneuvot.

 

Puhelinneuvonta: 50€/ 30min. sis. alv. 24%

Puhelinneuvonta on paikallaan, jos lähialueellasi ei ole kokenutta koulutettua eläintenkouluttajaa tai tarvitset nopeasti ohjetta miten toimia kriisitilanteessa. Pauliinalta saat tehokkaat ja helpottavat neuvot miten tulehtuneessa tilanteessa kannattaa toimia – sekä selkeyden siihen miten ei kannata toimia.

Puhelinneuvontaa voi käyttää avukseen myös tulevien haasteiden ennakoivassa suunnittelussa. Esim., kun kotiin on tulossa uusi perheenjäsen tai jokin muu suuri elämänmuutos.

Käyttäytymisklinikka eläinlääkäri Johanna Raulion vastaanotolla Vantaalla

230€ / kerta sis. alv. 24%. Kesto n. 90min.

Käyttäytymisklinikalla opetellaan keinoja stressittömään eläinlääkärikäyntiin. Koiran kanssa voidaan esimerkiksi harjoitella rauhassa odottamista tavalla, josta koira varmasti nauttii. Käyttäytymisklinikalta omistaja saa eväitä onnistuakseen eläinlääkärikäynneillä koiralähtöisesti. Konsultoida voi kaikkia käyttäytymiseen liittyviä asioita erittäin kattavasti.