Koiran käyttäytymisklinikka ja ongelmakoirakouluttaja Vantaalla

koirien käyttäytymisneuvontaa

Käyttäytymisneuvontaa ja koulutusta koiran hyvinvointi edellä ammatillisesti vuodesta 2008″

Kuvassa Pauliina, Pepita, Kultu ja Cosmo 2024

Tuntuuko, että olet kokeillut jo kaikkea eikä mikään auta ? Oletko käynyt koirankouluttajalla mutta koiran koulutus ei etene tai tilanne on pahentunut ? Eikö koirakoulu auttanut tai koiran käytösongelma on sellainen, ettei koirakoulu tule kyseeseen ? Etsitkö eläinlääkäriltä apua koiran ongelmakäyttäytymiseen? Suositteliko eläinlääkäri kääntymään koirankouluttajan / käytösneuvojan puoleen ? Pelkääkö koirasi eläinlääkärissä? Haluatko, että koirasi osaisi ottaa rennommin tehden eläinlääkärikäynnistä kaikille helpomman? Tarvitsetko apua eroahdistuksen tai aggressiivisuuden kanssa?

Koiran arkuus, pelokkuus, yliherkkyys, ylivilkkaus, resurssiaggressiivisuus, reaktiivisuus, koiran stressi jne. ovat ongelmia, joista koira voi toipua. Silloin sekä koiran että omistajan kokonaisvaltainen hyvinvointi kasvaa. Kun stressi laskee ja hyvinvointi kasvaa alkaa koiran koulutus tuottaa hedelmää.

Käyttäytymisklinikalla haetaan ratkaisuja eläinten käyttäytymistieteeseen perehtyneen eläintenkouluttajan kanssa.

Mitä tahansa haluat tietää koirien tai kissojen käytösongelmista – kysy asiantuntijalta !
Koiran käytösklinikka, ongelmakoirakouluttaja ja eläinten käyttäytymistieteilijä eläinlääkäri Johanna Raulion vastaanotolla.

Internet on pullollaan neuvoja, jotka ovat ristiriidassa keskenään. Koirakoulu ei sovi kaikille koirille. Jokainen koirankouluttaja ei osaa auttaa käytösongelmissa. Koiranomistajat antavat mielellään neuvoja toisilleen. Tämä kaikki voi olla hämmentävää ja ahdistavaa, kun koiralla on käytösongelma. Sivuuta epämääräiset arvaukset ja kysy täsmäneuvot asiantuntijalta, joka on käsitellyt käytösongelmia sekä jatkokouluttautunut aktiivisesti vuodesta 2008 saakka.

 

Ongelmakoira on koira, joka tarvitsee apua haasteisiinsa

”Vika on aina remmin toisessa päässä” niin sanotaan. Tämä lause huolestuttaa monia koiransa käyttäytymisen kanssa kamppailevia koiranomistajia. On hyvä, että otamme vastuun koirien käytösongelmista, ovathan lemmikkimme meistä riippuvaisia. Aina ei ongelman ratkaiseminen kuitenkaan onnistu omin keinoin tai tekemällä ”niinkuin on aina ennenkin tehty”. Uudet haasteet tarvitsevat uusia keinoja. On hämmentävää kokeilla kaikkea, kun tuntuu, ettei mikään auta. Koiran käyttäytymiseen ja ongelmakäytökseen vaikuttavat monet tekijät. Ympäristön eli kokemuksien ja koulutustapojen lisäksi käyttäytymiseen vaikuttavat myös perintötekijät sekä mahdolliset fyysiset ongelmat. Näiden yhdistelmästä syntyy joskus sellainen haasteiden vyyhti, että sen avaaminen on hankalaa ilman ulkopuolista apua. Silloin asiantunteva koirankouluttaja voi auttaa. Kaikki ei ole yksin omistajan harteilla mutta koiran omistaja on avainasemassa vaikuttamassa koiran hyvinvointiin. Käytösklinikalla pohditaan yhdessä keinot, jotka ovat toteutettavissa matalalla kynnyksellä. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja koiralähtöisyys ovat avainasemassa ongelmanratkaisussa.

Soita  044 259 7489 ja kysy lisäämuut yhteystiedot